Yale Easy kode-kasselås

Yale/Ruko's elektroniske nøglefri kode-kasselås

Bestil en låsesmed  i dag, og få monteret en Elektronisk Digital Kodekasselås

 

Smæk dig aldrig mere ude i København!

  Yale Easy er udviklet i samarbejde mellem Ruko og Yale locks, hvor nytænking og brugervenlighed har været nøgleordene i processen. Yale Easy er derfor en helt unik elektronisk og digital dør-kasselås, der gør din hverdag nemmere.

Med Yale Easy kan du låse døren op med din egen selvvalgte kode. Det giver en fantastisk komfort og frihed at have en hverdag uden nøgler. Nu kan du tage på løbetur, lufte hunden, gå ned i vaskekælderen etc. uden risiko for at smække dig ude; du vil altid let kunne komme ind igen.

Så let er det:

1)   Hold hånden på Yale Easy’s tastatur for at aktivere det.
2)   Tast din egen kode efterfulgt af stjerne.
3)   Drej knopgrebet og døren er åben.

Yale Easy kan bruges på alle døre – inklusiv de aller tyndeste døre, hvor det ellers kan være problematisk at montere en elektronisk lås. Yale Easy passer perfekt på døre, hvor der i forvejen er monteret en Ruko kasselås.  

Du låser op ved at taste en kode – du skal altså ikke huske nøglen, når du går hjemmefra og du skal heller ikke stå og lede efter nøglen i lommerne eller tasken når du kommer hjem.

Yale Easy kan indeholde to koder på mellem 4 og 12 cifre; du bestemmer selv kodelængden. 

Står der nogen i nærheden, som ikke skal vide hvilke tal koden indeholder, er det med Yale Easy muligt at indtaste en række forskellige tal før eller efter man indtaster koden – så det er ikke muligt for naboen eller for gæster at genkende koden. Det er smart og giver en ekstra sikkerhed.

Du kan lave en kode til familien, og en kode til håndværkere og gæster etc. Så efter endt besøg kan du lave koden om. Og du kan være helt tryg ved, at kun du ved hvem der kan komme ind.

Låsen svækker ikke døren (som andre indstiksmodul-låsekasser der er monteret indeni døren). Dette gør Yale easy kode-kasselåsen specielt velegnet til montering på døre helt ned til 32 mm.

Ved montage borer låsesmeden blot et hul igemmen døren, og monterer låsen så den spænder sammen på begge sider af døren; derfor er den elektroniske kasselås ekstra god til tyndere københavnerdøre. 

Der er lys i displayet, så det er nemt at betjene Yale Easy i mørke. Hold blot hånden på Yale Easy’s tastatur og lyset tændes.

Låsen har et lavt strømforbrug og bruger 4 almindelige AA batterier, der bør udskiftes ca. en gang om året. Der er til ca 10.000 operationer med nye alkaline batterier af god kvalitet.

Når det er tid til at skifte batterierne ud giver låsen signal i god tid. Skulle låsen alligevel løbe helt tør for strøm kan man altid tilslutte et  9 volt batteri udefra og derefter låse op med koden. Koder og indstillinger gemmes ved batteriskift.

Åbningstid kan indstilles fra 5 til 15 sekunder. Låsen er også udstyret med en 3 minutters sikkerhedsperiode hvis forkert pinkode indtastes 5 gange i træk. 

Yale Easy anvendes typisk til lejlighedsdøre, udhuse eller udestuer. Låsen kan benyttes sammen med Ruko's velkendte kasselås 5201/1601.

Yale Easy har et udvendigt tastatur* der er fremstillet i zink med mat krom overflade. Batteriboksen er af sort plast. Passer til dørtykkelse 32-65 mm.

* Yale Easys udvendigt tastatur er IP53 klassificeret: Dvs: Støv og spuletæt Dette betyder, at støv ikke kan trænge ind på elektriske komponenter, så du undgår isolationsfejl. Den elektroniske kodelås er testet i støvkammer. 

Pris: 4.500kr (leveret og monteret.)

Skanda Låseservice ønsker at bruge cookies til udvikling af hjemmesiden ved at samle anonyme statistikker om trafikken på hjemmesiden. (Privatlivspolitik)
	
Cookie- og privatlivspolitik