Yale Doorman Kodelås med nøglebrik

 

Kodelås yale doorman monteres på dør

Yale Doorman anvendes typisk til yderdøre i huse eller lejligheder og kan åbnes med enten kode, eller elektronisk nøglebrik. Helt afhængig af individuelle behov.

yale doorman monteres på dør

Funktioner

 • 3 muligheder for at låse op: kode (6 cifre), nøglebrik eller fjernbetjening ( tilkøb)
 • Fjerne eller tilføje nøglebrikker nemt og hurtigt
 • Der kan registreres op til 10 nøglebrikker pr. lås
 • Der kan registreres op til 10 brugerkoder pr. lås
 • En nøglebrik kan registreres på 6 forskellige låse
 • Der kan registreres op til 5 fjernbetjeninger pr. lås
 • Menu med dansk voice guide
 • Mulighed for automatisk låsning (valgfrit)
 • Mulighed for valgfri (4 cifre) døgn kode (24 timer)
 • Advarsel ved lavt batteriniveau
 • Nødåbning fra udvendig side med eksternt 9V batteri
 • Nødåbning med vridergreb fra indvendig side.
 • Koder, nøglebrikker og fjernbetjening forbliver gemt under batteriskifte
 • Mulighed for udesikring (deaktivering af indvendigt vridergreb).
 • Dørtykkelse: fra 40 mm til 88 mm

 

Yale Doorman er den perfekte elektroniske kodelås til yderdøre, og et godt sikkert alternativ til den traditionelle mekaniske sikring med nøgle.

 

Kodelås yale doorman monteres på dør

 

Du kan åbne døren med kode eller nøglebrik, og har du en Verisure Alarm, kan du med den seneste integration også åbne og låse døren via en app på telefonen. 

Der kan også tildeles midlertidige koder så fx håndværkere kan låse sig ind i et bestemt tidsrum. Så du bestemmer helt selv, hvem der skal kunne låse op og hvornår.

Med Yale Doorman behøver du ikke længere at tage nøglen med, når du skal ud at løbe, eller tænke på om børnene nu har husket at passe på nøglen, når de kommer hjem fra skolen eller fritidsordning. Og når du kommer hjem med favnen fuld af varer, skal du ikke fumle med at få nøglen op af lommen.

Er uheldet ude, at en af ungerne har mistet sin nøglebrik... Så kan de også altid komme ind, også selvom du ikke selv er hjemme. Det kræver blot at de kan få fat på dig via telefon, eller at du sender en sms med koden til dem. Og den mistede nøglebrik kan du slette, så snart du er hjemme igen.

Yale doorman er produceret i et robust design og i et materiale som kan tåle vind og vejr. Der er lys i displayet, så det er ingen problemer med at bruge låsen, selv når det er mørkt udenfor.

Låsen er desuden forsynet med dansktalende guide, som nemt kan hjælper dig med at finde ud af hvor du er i menuerne når du skal programere Yale Doorman.

Til trods for de mange tekniske funktioner, så er sikkerheden sat i højsædet. Glemmer du tit at låse, kan du instille Yale doorman til at lave automatisk aflåsning. Og er det avancerede design ikke nok til at afskrækkende tyven, så har Yale Doorman en indbygget alarm, der aktiveres ved indbrudsforsøg.

Yale Doorman er godkendt til at anvende i op til sikringsniveau 40, som betyder at produktet kan anvendes i forsikringsgodkendte løsninger i blandt andet private hjem, detailbutikker, institutioner og erhvervsvirksomheder. 

Batterierne i Yale Doorman kan holde i ca et år, og låsen vil i god tid fortælle dig når det er tid til et batteriskifte. Hvis alligevel uheldet skulle ske at du ikke får udskiftet batterier i tide, kan du altid åbne Yale Doorman med et 9 volts batteri udefra. Derefter kan du blot åbne døren med kode, eller nøglebrik. 

nødåbning af yale doorman

Er du i tvivel om yale doorman kan monteres på din dør ? Så er du velkommen til at indsende et billede af døren eller kontakte vores gratis rådgivning. Dog kan Yale doorman næsten altid normalt monteres på alle typer af døre der er over 4cm tykke.

Pris: 4.500kr

Skanda Låseservice bruger cookies til udvikling af hjemmesiden ved at samle anonyme statistikker om trafikken på hjemmesiden. (Privatlivspolitik)
	
Cookie- og privatlivspolitik