Afskær Tyvens flugtvej!

Lås tyvens flugtvej af

Det kan altid godt betale sig at sikre sin bolig


Lås tyvens flugtvej af, så minimerer du indbrudet, da tyvene ikke kan lide at der ingen flugtvej er.Ud over at besværliggøre tyvens adgang til huset er det også vigtigt at se på, hvor let det er at få tyvegodset med ud af huset igen. Og her spiller tyvens yndlingsflugtveje, terrassedøren og  vinduer en væsentlig rolle.

Tyven vil have fred og ro, mindst muligt besvær, lette flugtveje og en nem måde at få tyvegodset med sig ud.

Langt de fleste tyve starter med at tjekke mulige flugtveje, inden de bryder ind, og hvis de allerede udefra kan se, at terrassedøren er forsynet med en effektiv lås, som kun kan åbnes indefra med nøgle, har man gjort det en hel del sværere for dem. Og de prøver så desvære sikkert hos naboen i stedet, hvis det er lettere der.

Det kan altid godt betale sig at sikre sin bolig så effettivt så muligt med mekanisk sikring, for at undgå indbrud. Hvorfor skulle tyve stå og kæmpe med at komme ind hos dig, når der er andre steder der er meget nemmere at komme ind.

Skanda Låseservice ønsker at bruge cookies til udvikling af hjemmesiden ved at samle anonyme statistikker om trafikken på hjemmesiden. (Privatlivspolitik)
	
Cookie- og privatlivspolitik