Terrassedørsgreb

Hvorfor montere en trassedørslås ?

Mekanisk låsbart dørgreb til indvendig montage på terrassedøre. Elektronisk låsbart kode dørgreb til indvendig montage på terassedøre.  Et indbygget tastatur kan kodes, så grebet blokeres i låst position.

Tyven kommer ofte ind ad bagvejene...

Skal man sikre sig mod boretyve er terrassedøren og vinduerne et godt sted at begynde, de er ofte skjult for nysgerrige blikke og blot lukket med et greb.

Med godkendte låse, som fx Ruko terrassedørsgreb, forhindrer en indvendig låsecylinder, at en tyv, der har boret hul i døren, kan låse døren op. Og da tyven allerede udefra kan se, at terrassedøren er låst, er der stor sandsynlighed for, at han på forhånd opgiver sit forehavende.

Ruko terrassedørsgreb har en indvendig låsecylinder, der forhindrer at en tyv, kan bore et hul i døren og låse døren op. Og da tyven allerede udefra kan se, at terrassedøren er låst, er der stor sandsynlighed for, at han på forhånd opgiver sit forehavende.

Ruko’s terrassedørsgreb, der er låst, forhindrer en tyv, der er brudt ind gennem vinduet, at han nemt kan lukke sig ud af terrassedøren. Af samme grund bør man have to låse på hoveddøren, hvoraf den ene skal åbnes indefra med nøgle, så tyven heller ikke kan benytte denne flugtvej.

Man bør også altid sørge for at sikre udadgående døre f.eks terrasdøren med en anslagsskinne, så det forhindre at den bliver brækket op med koben eller ligende.

Skanda Låseservice ønsker at bruge cookies til udvikling af hjemmesiden ved at samle anonyme statistikker om trafikken på hjemmesiden. (Privatlivspolitik)
	
Cookie- og privatlivspolitik