Få sikkert Sommerhuset

Få sikret selv dit fritidshus

Fritidshuset er efterhånden ligeså veludstyret som hjemmet med anlæg og TV, kvalitetsmøbler og designerlamper mv. Til gengæld investerer færre i gode låse, og det nyder indbrudstyvene godt af.

Udover selve fritidshuset er separate bygninger som skur og garage oversete på trods af, at de både gemmer på mængder af sommer- og fritidsudstyr samt værdifuldt værktøj, der samtidig gør tyvens visit lettere.

undgå indbrud ved at sikre sig med 2 stk. forsikrings godkendte låse på alle yderdørene og hvor den ene er med cylinder både indvendig og udvendig.

Ruko anbefaler boligejere at anskaffe de samme låse (Ruko 600 eller bedre) til hele boligen. De forebygger effektivt mod indbrud og låsene kan omstilles så samme nøgle passer til både bolig og fritidshus. Det øger både brugervenligheden samt sikkerheden, idet man ikke skal holde styr på et hav af nøgler, der let bliver væk.

Den bedste måde at undgå indbrud på er at sikre sig med 2 stk. forsikrings godkendte låse på alle yderdørene og hvor den ene er med cylinder både indvendig og udvendig.

Når man snakker mekanisk sikring er nøglens udseende ikke lige meget. Er "hoved" rundt på nøglen, bør låsene udskiftes da de ikke er sikre mod uautoriserede oplukning, da de meget let kan "bankes op" Som minimum bør man have Ruko´s serie 600 (den med det kantede 'hoved) denne type er meget svær at dirke op.

Skanda Låseservice ønsker at bruge cookies til udvikling af hjemmesiden ved at samle anonyme statistikker om trafikken på hjemmesiden. (Privatlivspolitik)
	
Cookie- og privatlivspolitik