Ny bolig? = Nye nøgler

Ny bolig- Få nye nøgler og ny sikkerhed

Sikring af privat boliger

At sikre sit hjem er vigtigt og bør gøres med omtanke. Fokus på sikkerhed og brugervenlighed.

Få omstillet låsen når du flytter ind i en ny bolig.

Vi anbefaler altid enten at omkode eller udskifte låsen, når man flytter i ny bolig. Det er nemlig ikke til at vide, om fx tidligere beboere eller andre stadig har nøgler og dermed har adgang til den nye bolig.

Til supplerende sikring af boligen anbefaler forsikringsselskaberne, at alle yderdøre forsynes med en ekstra lås, der skal åbnes med nøgle fra begge sider.

.Man bør forhindre tyven at kunne komme ud af dørene, med låse der bruger nøgle indefra.

En ekstra lås virker nemlig præventivt på indbrudstyvene, der får besvær med at få tyvekosterne med sig.

Af hensyn til brugervenligheden bør hovedlåse, ekstralåse og vindueslåse kodes ens, således at samme nøgle kan anvendes til alle låse.

Ud over det ubehag man føler, når man har haft indbrud, er det også en god ide at sikre sit hjem korrekt . Når man vælger en ny lås, hvad enten det er til yderdøre eller vinduer, bør man vælge et produkt der er Skafor-godkendt og sikre, at monteringen foretages korrekt.

At montere låse og låsecylindre kræver uddannelse, og derfor bør arbejdet overlades til fagfolk.

Effektiv låsesikring har en præventiv virkning, fordi indbrudstyven hverken kan komme hurtigt ind eller ud og derfor i mange situationer vil være nødt til at opgive sin ugerning.

Der bliver hvert år begået mere end 30.000 indbrud i danske butikker og erhvervsvirksomheder. For erhvervslivet er en effektiv sikring især afgørende for at kunne beskytte know-how og værdier, men også for virksomhedernes og butikkernes forsikringspræmier.

Tjek din nøgle, formen afslører nemlig om boligens indbrudssikring er god nok til at holde tyven fra døren.

Låse der bruger nøgler med rundt hovede på, bør opgraderes til nyre låsecylinder typer.

Skanda Låseservice ønsker at bruge cookies til udvikling af hjemmesiden ved at samle anonyme statistikker om trafikken på hjemmesiden. (Privatlivspolitik)
	
Cookie- og privatlivspolitik