København Låsesmed

Låsesmed i København

 

Udkørende låsesmed & låseservice i København, Stor-københavn,

samt hele Københavns omegn. 

Døgnvagt: Ring 31502750

Skanda Låseservice er et udkørende låsesmedsfirma som har specialiseret sig i at udfører alt låsearbejde, låsesmedsopgaver og mekanisk sikring for private, mindre virksomheder og ejendomme.

Vi monterer nye hoveddørslåse, ekstralåse, sikkerhedslåse, kasselåse, kodelåse, terassedørslåse, vindueslåse, stålanslagsskinner, vinduestremmer, dørlukker mm.

Vores låsesmede udfører altid arbejde i høj kvalitet, med stor vægt lagt på en personlig service for kunderne.

Det er en mærkesag for Skanda Låseservice, altid at tage os god tid til at vejlede dig, hvad der ville være den bedste løsning for dig! Vi tager os også altid god tid til at udføre et godt stykke arbejde!.

Skanda Låseservice sender gerne en låsesmed ud, for at udføre et gratis sikkerhedstjek, og giver et uforpligtende tilbud på låsearbejde.

Husk! Dårligt sikrede døre og vinduer er ofte årsagen til at en indbrudstyv let kan skaffe sig adgang til din bolig.

Du og din familie skal altid kunne føle jer trygge… både når I er ude og hjemme.

Vi ser det  som vores fornemmeste opgave at kunne sikre dit hjem imod ubudne gæster.

Skanda låseservice er et lille firma... Men vi har stor service! Vi har ikke en stor butik med deraf følgende mange udgifter, og dette vil du se også afspejler sig direkte i vores priser.

Kontakt os gerne på telefonen eller mail,  hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om de sikrings opgaver og muligheder som vi kan tilbyde dig.

 

Skanda Låseservice ønsker at bruge cookies til udvikling af hjemmesiden ved at samle anonyme statistikker om trafikken på hjemmesiden. (Privatlivspolitik)
	
Cookie- og privatlivspolitik