Låsesmed Stor København

Vi køre i hele StorKøbenhavn

Udkørende Låsesmed 
Døgnvagt 31502750

 

Skanda Låseservice er udkørende i hele StorKøbenhavn

Vi sender en låsesmed ud til dig!

Låsesmeden åbner din bil for dig, når du er smækket ude. Låsesmeden kommer og oplukker døren, når du er låst ude Skanda låseservice sender en låsesmed ud og laver nye nøgler til dine låse Sikkerheds statistikker og artikler skrevet af Ruko og politiet sikkerhedsanslagskinner sikre imod opbrydming med koben. Inbrud i huse og lejligheder kan forhindres ved udadgående døre sikres med anslagskinner

 Skanda Låseservice har specialiseret sig i at udfører alt låsearbejde, låsesmedsopgaver og mekanisk sikring for private, mindre virksomheder og ejendomme.

Vi monterer nye hoveddørslåse, ekstralåse, sikkerhedslåse, kasselåse, kodelåse, terassedørslåse, vindueslåse, stålanslagsskinner, vinduestremmer, dørlukker mm.

Vores låsesmede udfører altid arbejde i høj kvalitet, med stor vægt lagt på en personlig service for kunderne.

Det er en mærkesag for Skanda Låseservice, altid at tage os god tid til at vejlede dig, hvad der ville være den bedste løsning for dig! Vi tager os også altid god tid til at udføre et godt stykke arbejde!.

Skanda Låseservice sender gerne en låsesmed ud, for at udføre et gratis sikkerhedstjek, og giver et uforpligtende tilbud på låsearbejde.

Husk! Dårligt sikrede døre og vinduer er ofte årsagen til at en indbrudstyv let kan skaffe sig adgang til din bolig.

Du og din familie skal altid kunne føle jer trygge… både når I er ude og hjemme.

Vi ser det  som vores fornemmeste opgave at kunne sikre dit hjem imod ubudne gæster.

Skanda låseservice er et lille firma... Men vi har stor service! Vi har ikke en stor butik med deraf følgende mange udgifter, og dette vil du se også afspejler sig direkte i vores priser.

Kontakt os gerne på telefonen eller mail,  hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om de sikrings opgaver og muligheder som vi kan tilbyde dig.

 

Skanda Låseservice bruger cookies til udvikling af hjemmesiden ved at samle anonyme statistikker om trafikken på hjemmesiden. (Privatlivspolitik)
	
Cookie- og privatlivspolitik