Inbrud i lejligheder

Indbrud i Lejlligheder

 Hver dør bør have to gode og sikre låse

Inbrudstyve bryder ind i lejlighed.

De tider, hvor tyvene kun begik indbrud i stueetagen, er forbi. En dørtelefon er falsk tryghed. De skræmmer ikke tyvene væk. Tyvene ringer bare på hos tilfældige beboere eller venter på, at der er nogen, der forlader ejendommen, så de kan komme ind. 

Derfor skal beboerne på de øverste etager ikke føle sig sikre, blot fordi de har en dørtelefon, og fordi tyven ikke kan se ind i lejligheden.

Over halvdelen af alle indbrud foregår om dagen, hvor beboerne er på arbejde, og tyvene ikke bliver forstyrret. Derfor er det ikke sikkert, at der er nogen, der hører det, hvis låsen bliver brudt op – heller ikke selv om det larmer.

Vi anbefaler altid vores kunder, der bor i lejlighed, at sikre både hoveddør og bagtrappedør med gode låse og gerne to på hver dør.

Sørg for at spærre tyvens flugtvej af med låse på indersiden af dørene.

Sikre låse er borebeskyttede og har høj dirkesikkerhed, og hver dør bør have to gode og sikre låse, der er placeret mindst 40 cm fra hinanden.

Bor du i stuen, er der også en god ide at få monteret vindueslåse på udsatte vindure. Da de ellers er en åbenlys indbruds mulighed for indbrudstyven, der let ville kunne brække dem op.

Vindueslåse monteres på vinduer for at forhindre inbrud

  • 1. Tjek din nøgle. Et rundt hoved er lig med en dårlig lås!
  • 2. Kend boligens svage led, f.eks. gamle dørkarme, der er nemme at bryde op.
  • 3. Sørg for to gode låse pr. dør.
  • 4. Stop tyven – igen. Tjek dine låse efter indbrud. Tyven kommer ofte igen!
  • 5. Luk kun dem, du kender, ind i opgangen.
Skanda Låseservice ønsker at bruge cookies til udvikling af hjemmesiden ved at samle anonyme statistikker om trafikken på hjemmesiden. (Privatlivspolitik)
	
Cookie- og privatlivspolitik