Skanda Låseservice

Skanda Låseservice - Firma Profil

Skanda Låseservice har specialiseret sig i at udføre låsearbejde og mekanisk sikring for private, mindre virksomheder, ejendomme mm.

Vi er et lille firma... Men har stor service!

Vi udfører arbejde i høj kvalitet, med stor vægt lagt på en personlig service for kunderne. Det er en mærkesag for os, altid at tage os god tid til at vejlede dig, hvad der ville være den bedste løsning for dig! Og vi tager os også altid god tid til at udføre et godt stykke arbejde!.

Vi kommer gerne ud og fortager et uforpligtende sikkerheds tjek hos dig, og rådgiver dig om de bedste muligheder der findes for sikring på markedet i dag.

Husk på; Gamle og slidte låse, dårlige sikrede døre og vinduer er ofte årsagen til, at en indbrudstyv let kan skaffe sig adgang til din bolig.

Du og din familie skal altid kunne føle jer trygge… både når I er ude og hjemme. Vi ser det derfor som vores fornemste opgave at kunne sikre dit hjem imod ubudne gæster.

Vi har ikke en stor butik med deraf følgende mange udgifter, og dette vil du se også afspejler sig direkte i vores priser.

Vi udfører mange typer af sikringsopgaver. Montering af nye låse, ruko service, oplukninger, omstilling af låse, levering og opsætning af pengeskabe , gittersikring mm. Kontakt os og hør nærmere om de sikrings opgaver og muligheder som vi kan tilbyde dig.

Låsesmed Martin Frandsen

  billede af låsesmed i aktion 

Martin Frandsen er leder og hovedemontør i Skanda Låseservice.

- Har arbejdet som låsesmed i over 15 år.

- Har arbejdet hos danmaks største låsesmedie, som City Låse, Herlev Låse og i Tidens Låse.


"Der findes ikke den lås som jeg ikke har set og monteret i tidens løb..."

Skanda Låseservice fotos

Skanda Låseservice ønsker at bruge cookies til udvikling af hjemmesiden ved at samle anonyme statistikker om trafikken på hjemmesiden. (Privatlivspolitik)
	
Cookie- og privatlivspolitik