Sikkerhed-skinner

Stål sikkerheds anslagsskinner

Stål anslagsskinner

En stålskinne monteres i hele dørens højde, for at sikre imod opbrækning med fx koben. koben indbrud forhindres med en stål skinne. En stålskinne monteres på døren for at sikre imod opbrækning med fx koben.

For at tyven ikke skal kunne angribe låsens falle eller rigel imellem dør og karm, bør man montere en anslagsskinne i hele dørens højde og på den måde dække åbningen mellem dør og karm.

Stål anslagsskinne 4mm tyk 40/50mm bred, monteres i hele dørens højde med envejsskruer, så det ikke er muligt at komme til at brække døren op. 

Man skal altid sørge for at sikre udadgående døre f.eks terrasdøren med en anslagsskinne, så det forhindre at den bliver brækket op med koben eller ligende.

Når der er monteret en anslagsskinnen i hele dørens højde, dækker den effektivt åbningen mellem dør og karm mod indrudsforsøg.

T-stykke sikkerhedsskinne

Fas T-stykke

En stålskinne monteres for at sikre imod opbrækning med fx koben. Et T-stykke stålskinne monteres for effektivt at sikre imod opbrækning med fx koben. T-stykket er også fastmonteret ind i døren, for at sikre mod opbrydning.

T-stykket monteres bag ved låsekassen, og holder fast på låsen, samtidig med at den er fastgjort med to store skruer over og under låsen.

Secu strip sikkerheds anslagsskinner

Secu strip anslagsskinner

Dørsprækken på udadgående døre bør sikres imod opbrækning med fx koben, ved at montere en sikkerheds skinne. Døre bør sikres imod opbrækning med et koben, ved at montere en sikkerheds secustrip skinne. Stål Sesustrip anslagskinne monteres på udadgående dørefor at sikre imod opbrækning med fx koben.

Man skal altid sørge for at sikre udadgående døre f.eks terrasdøren med en anslagsskinne, der forhindrer at den bliver brækket op med koben eller ligende.

Secustrip stålskinne monteres i hele dørens højde med envejsskruer, på både karm og dør. Så det ikke er muligt at komme til at brække døren op.


Dørsprækken på inadgående døre bør sikres imod opbrækning med fx koben, ved at montere en sikkerheds skinne. Secu strip anslagsskinne til indadgående døre.

 


Secustrip anslagskinne til udadgående døre, forhindre inbrudsforsøgSecu strip anslagsskinne til udadgående døre.

 

Secu strip leveres i hvid, brun, og galvaniseret. 

For at tyven ikke skal kunne angribe låsens falle eller rigel imellem dør og karm, bør man få monteret en anslagsskinne i hele dørens højde og på den måde effektivt dække åbningen mellem dør og karm.

Skanda Låseservice ønsker at bruge cookies til udvikling af hjemmesiden ved at samle anonyme statistikker om trafikken på hjemmesiden. (Privatlivspolitik)
	
Cookie- og privatlivspolitik